O fortfarande händer inget.

Nu har jag varit inlagd i exakt 1 månad. O här händer ingenting. Jag blir nekad utredning o istället ska de skicka mig till Rehab i Jönköping. Så jag kan träna upp mig... Det är ju bara det att vare sig det vanliga eller autonoma nervsystemet fungerar. Signalerna går fel till muskler o senor o kroppen vare sig håller ihop eller fungerar att röra. Jag faller bokstavligt samman av att ligga i sängen samt att försöka ta mig till toan. När jag försöker röra mig så rycker det o hoppar i muskler o nerver o det blir bars mer ju mer jag försöker använda kroppen. O lederna går sönder. Syn, hörsel, mage är påverkat. Jag hostar blod, jag skiter stundtals blod, jag kissar blod, jag snyter blod. Kort sagt löser min bindväv upp. Hela gommen o tandköttet är uppluckrat o tänderna är lösa. O nervsystemet är superstressat. När jag insjuknade så vibrerade nervsystemet i hela kroppen. Nu vibrerar det så kraftigt att det känns som en brandspruta. Det känns som det inte får plats i kroppen, som jag sprängs snart. Det utgår från bakskallen/nacken o sprider sig i resten av kroppen.  Där är något stort fel o det klickar o knakar då jag sväljer, vrider på huvudet etc. Känns som jag tappar huvudet snart, så löst är det. O smärtan i bakskallen/nacken o huvudet ska vi inte tala om. O denna extrema svaghet i kroppen.

Dessvärre reagerar jag mkt dåligt på medicin, jag reagerar i princip inte alls. När jag skulle göra MR fick jag först 1 lugnande spruta, Stesolid. Detta sa sköterskorna att man somnar på. Det hände ingenting... Så när jag kom till röntgen gav de mig en dos till, men ingen reaktion på det heller. O mer kunde de inte ge. Så det var tredje o sista gången jag gör MR, denna helveteskista. Klaustrofobi?! Kanske lite... ;-)

Dessvärre biter inte det smärtstillande jag får heller. Jag ville få träffa en smärtläkare som kanske kan hitta en cocktail som funkar på mig. Men det får jag oxå avslag på. Jag har oxå bönat om medicin som kan lugna nervsystemet, så jag slipper det fruktansvärda sprutet i kroppen. För kroppen kan aldrig läka om nervsystemet sprutar o går på helvarv. Dessutom är det fruktansvärt, nästan det värsta av allt som pågår i kroppen. Men det har jag inte heller fått. Jag får ta en lugnande tablett som heter Oxascand vid behov. Det tar toppen av sprutet. Detta preparat slår vad jag förstod på kuratorn på det autonoma nervsystemet. Att det lugnar sig något av det visar alltså att det är nervsystemet som spökar. 

Sista ca 1,5 veckorna har jag börjat reagera på all sorts föda. Massor av saker som jag kunnat äta hela livet reagerar jag nu kraftigt på. Så jag kan inte äta mkt nu. Får kraftiga reaktioner. Det kliar i mun, svalg o öron. O hela huden hettar o kliar. Jag har sagt detta till läkaren, men får till svar att de inte har någon läkare som arbetar med allergi.

Läkaren kom förra veckan in o berättade att han skulle ringa till Karolinska. Men att jag inte skulle räkna med att få komma dit. Jag sa då att det beror på hur han lägger fram det. Säger han mina symptom (som han visserligen inte känner till mkt av då han inte vill lyssna), så nekar de knappast. Men senare under dagen kommer han in o säger att han pratat med Karolinska. O de hade ingen stående MR, så jag nekades där. Att de inte har stående röntgen där visste jag redan. Det är ju inte därför jag vill dit. Men jag tänker att de har betydligt större erfarenhet av ovanliga saker där. O de borde ha träffat på patienter med cranial settling/ cranial instability innan. Om inte annat veta vart jag ska skickas vidare. Men nej. Jag har oxå bett dom kolla upp om det finns läkare med någon form av erfarenhet av dessa tillstånd, eller andra som kan ge dessa symptom. Men inte fått svar.

Så nu vill de alltså skicka mig på Rehab, så jag som de säger "kan träna upp kroppen". Jag har försökt att förklara att det inte är det som är problemet. När jag kraschade var jag otroligt vältränad, träningsnarkoman till o med. Men ändå gick jag på några v från fungerande till sängliggande. Hela nervsystemet ballade ur o signalerna till muskler o senor blev fel. O pang så gick alla leder sönder. Så just nu är det att få igång nervsystemet som är det primära. Men jag når inte fram.

Vad ska man göra? Jag vägrar ge upp o tro att livet är slut o ska tillbringas i dessa plågor. Jag vill tillbaka till livet. Men dag för dag går jag sönder mer o mer, o får således mer o mer o läka. O inget görs. Vad fan ska jag göra?

dessanseds.blogg.se

Blev svårt sjuk årskiftet 2011-2012. Det visade sig att jag hade den genetiska sjukdomen EDS, Ehler Danlos Syndrom. Jag gav mig ut på ett eget sökande. Sedan ett år tillbaka blir jag sakta men säkert bättre o bättre!! Jag har utbildat mig i kraniosakral terapi samt healing. Och sedan våren 2015 använder jag Aloe Vera med stor framgång. Nu ligger fokus på fortsatt läkande samt att bygga upp min verksamhet kring healing o Aloe Vera-produkter. JAG VILL HJÄLPA ANDRA GENOM ALLT JAG FÅTT LÄRA MIG!! Instagram: Marching_for_health

RSS 2.0