Glädje!

Instagram: marching_for_health
 


 


 


 
Lot's of love!!! 💕💕💕💕💋

Väx i kärleken! 💕Hej!
 
Försök sända ut kärlek så mkt vi bara kan! Även i vardagen då du tex går på stan, är på jobbet, fikar med vänner. Se till att du är uppkopplad på hjärtat, riktigt se hur det sprutar ut kärlek ur dig. Det påverkar ALLT runtomkring dig! Människor, träd, blommor, djur, naturväsen etc. Kommer du till en plats där du känner att det finns dåliga energiminnen: hjälp till att rensa. Fråga ljuset vad du kan göra! Tillsammans är vi ostoppbara!!! ❤️☀️❤️☀️❤️☀️
 


 


 

Mitt hjärta! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Long time no seen!

Hej igen!
 
Vilken höst vi har haft! Jag brukar inte tycka om hösten, mörkt, kallt o regnigt. Men i år lyser solen på oss nästan jämt! O det har regnat typ 2 dagar på hela hösten! I löv it!
 
 


 
 


 
 


Vad vi har njutit!! O det bästa av allt, jag blir bättre i ett snabbare tempo än någonsin förut!!! Jag får ju hela tiden hjälp o lärdomar från ljusvärlden. O man kan säga att jag jobbar utifrån kropp, själ o sinne. Det är 3 delar av en helhet. Jag jobbar med kroppen på många olika sätt. Tex genom att dricka Aloe Vera som hjälper till att städa mina tarmar, öka näringsupptaget o hjälper kroppen att vara mer basisk - mindre inflammation. Jag äter tillskott (vitaminer, mineraler, aminosyror etc) då det är näringsbrist i våra jordar o vi får inte i oss tillräckligt via kosten. Jag äter hälsosamt på vardagarna, men på helgerna unnar jag mig! Smoothies med massa frukt o grönt dricker jag 1-2 ggr per dag. 
 
Själen och själens röst hjärtat jobbar jag med massor varje dag. Jag kopplar upp mig på hjärtat o låter den energin leda vägen. I början var det svårt, men nu lever jag där långa stunder varje dag! O det är så roligt att se hur den energin påverkar min omgivning! Allt från människor, djur o natur! Häftigt är det! Man blir som en vandrande healinpinne! 😃 Sedan jobbar jag i perioder väldigt mkt med andliga resor där jag följer de ljusa energierna. Likaså när jag ger healing. Jag följer det jag får till mig. Jag inser att min kunskap, o ofta fattningsförmåga, understiger deras. Så när jag inte lyssnar på hjärnans/egots kritiska röst utan bara följer ljuset, då blir det riktigt bra! Det tog tid, men jag har lärt mig att lita på guider o änglar. Jag behöver inte förstå! 
 
Sinnet behöver sitt det med. Jag har jobbat på att bryta gamla mönster o tänka nytt.  Jag fokuserar alltid (nästan) på det positiva. För längesen började jag med att jag skulle ha 5 positiva saker om dagen då jag gick o la mig. Jag fick fundera en himla massa innan jag kom på 5 saker. Men där har jag tränat om min hjärna o nu är det som att den spejar efter fina saker hela dagarna. Så när kvällen kommer så bara sprutar det ut positiva saker som hänt under dagen!!! Ovh det behöver inte vara stora saker. Kanske ett vackert leende, en vacker ros, ett roligt klipp på fejjat, ett vackert höstträd, känslan av solen på min kind, när jag lyckas stå kvar i kärlekskraften o inte bli påverkad av människor eller väsen med negativ energi...
 
Sen är det en massa andra saker jag jobbar med oxå såklart, men jag kan ju inte skriva allt här. Blir liksom en halv bok! 😂
 
Ha det gott så länge!!💕💕💕💕💕
 
  
 
So long!

Låt kärleken leda dig framåt! 
 
 
 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕Höst

 


Hösten är här. Fina dagar känns det OK. Det är ju så vackert! Enda nackdelen är kylan o mörkret som gör sitt antåg.  
 
Jag o min man kör en niodagars kur som heter C9, Change 9. Jag gör det främst med syfte utrensning o rening. Men det är även en kickstart på en hälsosammare livsstil! Första dagarna var jag småhungrig kvällstid. Men det märkliga är att dag 3 var jag riktigt idiothungrig. Fast det var första dagen vi fick äta ett mål mat. Både igår o idag har det gått lätt o smidigt. Jag känner mig piggare än innan!
 
Var på begravning idag o inser hur långt jag faktiskt har kommit med att inte känna av andras energier. Visst grät jag o visst kände jag stundtals de andras känslor. Men största delen av tiden kunde jag gå in i hjärtat o känna ljuset där! För mig är det ett stort framsteg!
 
Ha en trevlig helg! 💕💕
 

Inhandlade varor till C9!
 
 


En ny favvo, roiboste. Mums!
 
 

💕
 
 
 
 
 
 
 

Hösten är här.Höstmys med lillkillen idag! 💕💕
 


Stora steg framåt!

Små steg för mänskligheten, stora steg för mig! Här går det framåt sakta men säkert! Jämför man från förra sommaren till nu så har jag kommit en lång väg. 
 
Mitt insjuknande har lett till så stora förändringar i hela min person, i min kunskap o erfarenhet. Det jag trodde var sant för 3-4 år sedan stämmer inte längre. Jag har breddar min omvärldsyn ofantligt. 
 
Jag har varit ute på ett sökande o är fortfarande till viss del. Kraniosakral behandling o tillsist healing är 2 behandlingsformer som passar mig o som jag sett hjälpa många andra. Dessa 2 har jag utbildat mig i. O jag har provat en himla massa annat.
 
Det andliga arbetet är något som är en del av mitt vardagliga liv. Ofta är det flera timmar om dagen jag lägger på det. Det kan vara meditation, ljusresor (en form av andlig resa) mm. En stor del av den kunskap jag fått de senaste åren kommer just genom andevärlden. Jag vet nu att det inte var en slump att det blev som det blev. Det finns en mening med allt! Det roliga är att healing o budskap bara kunde jag när jag började med det. Olikt allt annat i livet som jag fått anstränga mig för att lära mig. Med healingen är det inte så, det sker liksom nästan automatiskt!
 
De första åren som sjuk läste jag allt jag kom över om alternativ vård, kost, näringslära etc. Bland annat läste jag om en gul dunk som innehåller Aloe Vera. Det var något jag kände att jag ville testa på. Men på något sätt rann det ut i sanden. Men nu i våras blev jag inbjuden till en Aloe Vera kväll. O på inbjudan såg jag den gula dunken. Så givetvis gick jag dit o köpte hem den o testade den! O nu är jag fast! Forever Living som företaget bakom dunken heter, har gett mig en bredd.
 
 
 


 
 
 
I veckan ringde jag Försäkringskassan o sa att jag vill börja jobba 25%!!! Jag känner nu att jag kan klara 10 h/v, även om jag vet att det ligger på övre skalan på vad jag klarar av.
 
Men jag är så taggad!! Jag vill hjälpa människor!! Så snart blir det förhoppningsvis möte med FK o AF o jag kan starta mitt företag!!
 
Spånar på namn men kan inte riktigt bestämma mig.
 
Marching for health
 
Själ o hjärta 
 
 
Hm, jag vet inte vad det ska bli.
 
 
Den som lever får se!
 
Nu satsar jag iaf på att fortsätta bli friskare, piggare, starkare o gladare!
 
 
Hej på er!!
 
 

Utomlands för 1a gången sen jag blev sjuk. Helt jäkla underbart!!!
 
 


 
 
 

Solnedgång vid havet ❤️❤️❤️
 
 

Selfie i Turkland!
 
 

The löv of my life 💕

dessanseds.blogg.se

Blev svårt sjuk årskiftet 2011-2012. Det visade sig att jag hade den genetiska sjukdomen EDS, Ehler Danlos Syndrom. Jag gav mig ut på ett eget sökande. Sedan ett år tillbaka blir jag sakta men säkert bättre o bättre!! Jag har utbildat mig i kraniosakral terapi samt healing. Och sedan våren 2015 använder jag Aloe Vera med stor framgång. Nu ligger fokus på fortsatt läkande samt att bygga upp min verksamhet kring healing o Aloe Vera-produkter. JAG VILL HJÄLPA ANDRA GENOM ALLT JAG FÅTT LÄRA MIG!! Instagram: Marching_for_health

RSS 2.0