Vinter!!!❄️❄️❄️

Det är så kallt, men samtidigt oxå så jäkla vackert!!! Man får verkligen julkänslor o blir sugen på att adventspyssla! 

Är ju, o har varit, sjukt trött. Men vi hade barnen i helgen o det är alltid roligt hur trött man än är!❤️

Hemma hos en kompis o ute på en liten promenix.
Fisa-Lisa har fått vara lös för första gången. Hon har ju inte varit det tidigare, men hon är superduktig!!

Spelkväll!!!

😂Adelövs julmarknad! 

Vi värmer oss lite.

💕💕💕


Nu ska jag vila vidare med mina 2 värmande kolbitar, dessutom är de överfulla med kärlek.💕💕💕

Ok, några till då!

Because I like them, I like them a lot!😉

Lite fina citat!


So long!💕

Funderingar

Leos sår dag 1:


Såret dag 3:Leo-snedpung får vi hädanefter kalla Leo-no-pung!😜


Dagens frukost: smoothie + Fitline som jag började testa igår. Efter hundrundan tog jag även min älskade Aloe Vera!


Energimässigt så har jag ju en period inte kämpat emot mörkret över huvudtaget. Istället har jag skickat healing som i en boll runt mig i då oxå till allt mörker där. Nu funkar det inte särskilt bra längre, så jag måste byta metod. Just nu jobbar jag med vad jag kallar "powerful bodylanguage". Jag föreställer mig att jag står brett isär med benen o armarna utsträckta. Detta sätt har jag jobbat på mkt tidigare. Men inte på några veckor nu. Grejen är att man ska ha ett kroppsspråk som är fullt av självförtroende o kraft. Testa du! Håll posen i minst 2 minuter. Det kommer att öka dina måbra-hormoner markant!Jag gör så o fokuserar endast på kroppen, känslan att stå så. Mörkret kommer med sin energi=hemska känslor o ofta även bilder. Men jag drar hela tiden tillbaka fokuset till den vinnande kroppsposen. O så håller det på så i en dragkamp varje minut, varje sekund. 

Jag längtar så efter att mörkret ska ge upp, försvinna o få stå i min egen energi. Det är några årsedan nu, o jag längtar så det är inte klokt. Men tillsvidare får jag kämpa vidare.


En fotnot:
Jag jobbade mkt på "powerful bodylanguage" sensommaren o början av hösten. O så var jag på en utbildningsdag med Forever typ i slutet av september/början av oktober. O då ger en doktorand i psykologi oss en övning som hon kallar 2-minutersövningen. Jag blev så full i skratt! Det var ju precis det jag jobbade med! O så finns det tom forskning på hur det förbättrar ditt mående!

Så har det varit med massor av de saker jag har fått till mig o jobbat på! Några dagar eller veckor efter jag börjat läser jag något på fejjat om det, en film tag upp det, jag läser något på en reklamskylt osv... Fast det mesta av det har kommit från andra andliga o grupper på Facebook. Det är så jäkla häftigt att samma budskap kommer här o på andra sidan jordklotet! Jag vet inte hur  många ggr det hänt att jag skriver vad jag fått till mig o senare läser om en annan som fått precis samma, o tvärtom! Rysningar på hela kroppen får jag vid de tillfällena!

Trött,trött, trött.

Vila, vila, vila...
Tråkigt, tråkigt, tråkigt...

Men nu är det som det är. Faktum är att det händer oerhört lite i mitt liv just nu. Jag vilar o jobbar massor på de negativa energierna.

I övrigt tar jag hand om inte bara 1 utan numera då 2 hundar! Har klippt ner Nadja idag då jag började täppa igen i lungorna. Roligt var det o hon blev så jäkla fin!!
Grooming time!

Leo han kastrerades igår. Det märks inte... Här är det full rulle igen! Har tagit 2 korta promenader, han måste röra på sig o framförallt få lite stimulans. Annars klättrar han på väggarna. 
Så med en ny hund o en nykastrerad hund så är mkt av fokus på just hundarna av förklarliga skäl.

Har haft både Mosingen o ett av grannbarnen här idag. Mysigt💕 O Moa tycker det är så roligt med hundarna o hon är duktig!


Idag började jag med näringstillskott från Fitline. Jag läste om dom för några år sedan då jag var riktigt dålig. Ungefär samtidigt som jag läste om den gula dunken med Aloe Vera. Men då provade jag ju inget av det.

Iaf har båda dessa produkter följt mig genom åren. De dyker upp lite då o då. Så i våras när jag stötte på den gula dunken så provade jag ju den. O den har gjort mig gott!

O de sista 2 månaderna har Fitline-produkterna dykt upp om o om igen. Så efter alla tecken så beställde jag nu äntligen hem ett set för 3 månader. Så får vi se sen hur det funkar för mig.


Natti, natti folks!💕💕💕
Helgen är över för denna gången.

Det har varit en mkt intensiv helg. Men underbar!💕 Fokus nummer 1 har varit hundarna. Nadja kom till vår lilla familj i lördags. En underbar liten hund som behöver hitta sitt mod o sin kraft. Hon är oerhört rädd. Men jag älskar missförstådda djur. Att känna av, prova saker jag får till mig o se framstegen. Det har alltid varit min styrka med djur, jag känner av deras energi o förstår dom ofta. O jag älskar att jobba med den typen av djur! När det gäller hästar har jag alltid varit bäst på de hårda o tuffa. Det är likadant med hundar. O denna nya lilla själ är så otroligt känslig. O jag får hela tiden jobba på min energi. Jag har en väldigt stark energi som lätt övermannar känsliga, rädda, små individer. Så lika mkt som jag kan ge henne, kan hon lära mig! 💕 
Igår kväll var jag o Marcus o ett par vänner i kollade på musikal; En julsaga. I metropolen Boxholm av alla ställen!😂 Vi var där för att kolla på kusin Therese som är med! Underbar musik var det! O julstämningen började infinna sig!🎄🎄🎄Idag har vi varit i Haga där ett par vänner skulle rida. Och så stöter jag på 2 av det gamla stallgänget där! Det visade att de kommit tillbaka dit efter alla år! Så himla kul! En bra erfarenhet för Nadja oxå, då hon fick träffa på både hästar, får, höns, katter o en stor hund! Det gick jättebra!

Nu på kvällen har jag duschat o pysslat med Leo. Han ska in på kastrering imorgon. Jag passade på att borsta Nadjas päls oxå. O jösses så mkt päls hon har. Jag går i funderingar på att klippa ner henne. Men jag kan inte riktigt bestämma mig. Skulle jag börja reagera (allergi) blir det dock ett måste.

I övrigt har det varit lite för mkt i helgen. Vilket gör att energierna påverkar mig starkare. När jag gör saker kan jag inte jobba på energierna på samma sätt. Så nu är det bara att acceptera att det behöver vara mkt vila ett tag! 

Natti mina vänner!💕💕💕😂

Send healing to ParisIdag fick jag verkligen en övning i att inte gå in i den låga, negativa energin. Så istället skickar jag kärlek till Paris. O det behövs verkligen. Det ligger som ett mörkt täcke med rädsla,  chock, hat m.m. över det som hände. 

Vill du hjälpa situationen kan du göra så här: sitt eller ligg bekvämt. Slut ögonen o känn in kroppen mot underlaget. Ta tid på dig! Se hur området kring ditt hjärta strålar av ljus. För varje andetag strålar ljuset längre o längre bort från dig. Se nu hur detta ljus strålar mot Paris, offren, de anhöriga, all negativ energi som hela världen har sänt ut i chocken o ilskan kring det som hänt. Sitt sedan o skicka detta ljus i några minuter, eller hur länge du vill! Du kan göra flera gånger om dagen!!! O alla kan!!! 

Förstår att många kan tycka att det låter konstigt att välja att gå in i kärlek när något så här fasansfullt händer. För det naturliga för oss är att gå in i fasan. O jag säger inte att det är lätt att gå in i kärleksenergin istället. Däremot vet jag att det är det enda rätta att göra om man vill sprida ljus istället för mörker. Men det är ett val du själv måste göra, och inget är rätt eller fel. Själv var jag total expert på att gå in i mörk energi under hela mitt liv. Det är först nu de sista 2 åren jag har fått djupare kunskap om det här med energi, förstår vad som händer o gör ett medvetet val.

Mer kärlek åt folket!❤️


Send healing to Paris.

Today I really got an exercise in how to stay away from the low, negative energy. Instead I send love to Paris. And it's really needed. It is like a dark cloud of fear, shock, hatred, etc. sourounding what happend.

If you want to help the situation, you can do this: 

Sit or lay comfortably. Close your eyes o feel your body against the ground. Take your time! See how the area around your heart beams of light. For each breath radiating light  further away from you. Now see how this light beams towards Paris, the victims, the families, all the negative energy that the entire world has sent in shock o anger about what happened. Then sit o send this light for a few minutes, or however long you want! You can do this several times a day !!! And everyone can do it!!!

I understand that many may think it sounds strange to choose  love when something this horrible happens. The natural thing for us is to do is to go into the horror.  I am not saying it is easy to go into the energy of love instead. However, I know that's the right thing to do if you want to shed light instead of darkness. But it's a choice you have to do, and nothing is right or wrong. I myself was a complete expert on feeling the dark energy throughout my entire life. It's only the last 2 years I have gotten deeper knowledge of the energy concept, and started to make conscious choices.

More love to the people!❤️


I feel happy!!!

Hej på er!!

Jag är så glad!! Igår frågade uppfödaren till Leo om någon hon kände ville ta hand om en vuxen pufftik (puff = chinese crested med hår). O det ville jag så klart!

Så idag tog jag kontakt med ägaren o de ska komma ner imorgon! Jag är så glad!!! En ny medlem till familjen!! Hon är dessvärre lite rädd o skygg. Det är Leos problem med. Men det är inget jag känner att jag inte löser!

Så det kan bli!! Jag som tom haft annons ute om att ta över en omplacering. Fick inte napp då, men kände hela tiden att det kommer att lösa sig. O nu verkar det som att det gör det!!!💕

I övrigt har jag ju haft en mkt trött period. O nu har jag accepterat att det är så det är just nu. I vilan jobbar jag för tillfället hela tiden med healing till energierna. Så skönt när man känner att det funkar!! O så skönt när man kan stå för att jag är påverkad av externa energier. JAG ÄR PÅVERKAD AV MÖRKA ENERGIER. Men jag vet att jag kommer att lösa det!! O nej, jag är inte galen! O ja, jag förstår att man kan tro det...! 😜


Ha en bra helg allihopa!!💕Den här veckan har vi fått värma oss i filten under våra turer. 💕Plockade in blommor i veckan. I november!!


Måste ha mysig stämning när jag ligger o vilar.Titta vilken liten juvel.💕💕 Ett par vänner har fått tillökning i familjen!


Intensiv helg

Har varit mkt i helgen. Bland annat en mässa i Folkets Hus igår. Det var riktigt roligt! Moa var med o även Leo o Frasse! 


Sötnötarna❤️


Idag har jag varit barnvakt åt en annan underbar liten tjejja! Vi var på skogspromenad vid Trollsjön. De har gjort så fint o lagt bark vid stigen från den lilla fotbollsplanen på min sida stan. Så nu kan jag ta mig fram där med rullen, vilket var omöjligt innan. Det roliga är att nu kör jag rullen till fotbollsplanen o klarar sedan att gå på stigen bort till sjön! 😜😃 Men det finns ju andra som inte kan gå, så för deras skull är jag glad!

Under mässan igår fick jag en kanalisering. Direkt när jag såg henne visste jag att hon hade hopp o budskap till mig.

Det var underbart att få så tydliga budskap från ljusvärlden! Det bekräftade det jag själv fått. Att jag på många sätt går i täten. Att jag får kunskap som är ny, eller kanske bortglömd, för världen. Att jag fått denna stora kunskap för att när jag väl lärt mig det kunna hjälpa o undervisa andra. Att jag inte ska vara rädd för att berätta om det jag gått igenom o det jag fått lära mig. Det är ju det som är meningen med det!

Jag är så tacksam att jag har så många i mitt liv dom jag faktiskt kan prata med om det jag stött på i andevärlden. O för att flera av dom faktiskt är öppna för o på många sätt förstår det jag pratar om. Det tar däremot fortfarande emot lite att stå för den jag är o det jag gått igenom för den stora massan. Så där har jag lite att jobba på! O faktum är ju att det som har hänt har hänt, o jag vet hur sant o verkligt det är. Jag har dock inte hela lösningen än, men jag vet att den kommer. Det budskapet var klockrent i kanaliseringen! Det är så skönt att få höra samma budskap jag har fått från någon annan. Det behövs då det fortfarande är tungt o jag kämpar mot mörkret. Men ljuset o kärleken kommer att vinna!! 


Det fina är att vi är så många ljusarbetare runt om hela världen. O sammanräknat - tillsammans - så gör vi stor skillnad! Faktum är att precis varenda människa är viktig o har sin roll i utrensningen av det gamla som vi går igenom nu. ❤️


Ha det gott mina vänner!!! ❤️❤️❤️❤️
Hundar, hundar, hundar!

Idag vaknade jag lite piggare o fast besluten att kämpa emot o fokusera på
kärleksenergin. Gick hyffsat bra!
O vid lunch kom Fredde o lämnade av Frasse hos mig. Så jag o pojkarna tog en runda på stan o igenom ett par parker. 
Hund- och barnvakt idag! I like it! Finaste Moa💕💕💕💕💕💕💕


Imorgon är det dags för mässa o sen seans på Folkets hus. Det ska bli riktigt kul!!!!


Natti💤💤💤💤💤


Stallhäng

De sista dagarna har jag varit så trött. De energier som påverkar mig fullkomligt urlakar mig o jag hittar inte riktigt rätt sätt att jobba på just nu. Det har hittills inte funnits någon logik i det hela o det ändras hela tiden. Jag frågar hjärtat o ljuset vad jag behöver göra, men just nu får jag inga tydliga svar.
Var sak har sin tid brukar ljusvärlden påminna mig om... O visst jag fattar vad ni snackar om, men jag har varit sjuk i 4 år. Enough is enough. Men de bara skrattar åt vad de tycker: min otålighet.Under de sista åren har detta varit något jag hållt fast mig vid. Det blir bättre, det blir bättre, bara fortsätt kämpa, det blir bättre. O jag har tagit en dag i taget o nu efter många års kämpande börjar jag verkligen uppleva bättre perioder!! Visst, sedan får de starkare grepp, men då kommer jag tillslut fram till nya tillvägagångssätt, så får de starkare grepp, så får jag tillslut budskap om vad jag ska göra. O sådär håller det på.

Jaja. Har iaf varit i stallet med finaste Jenny idag. Jag red första stunden. Jag skrittade nog i 10-15 minuter tror jag!! Sedan red Jenny det sista av dropp-in lektionen!

Hedda, som hästen heter, kändes inte helt OK i energin. Hon kändes mkt trött. Hon ville inte gå riktigt. O när sedan Jenny travade så såg man en antydan till hälta. 

Men tjejen som hade lektionen trodde bara att hon lärt sig lektionshästknep. O jag orkade inte förklara vidare min koppling med energier.  O mina djur har jag alltid vetat att något är på gång innan det finns några direkta tecken på det. Jobbigt ibland, men faktiskt ganska praktiskt andra gånger!


Nej he, nu ska jag lyssna på ljudbok o försöka sova. Natti!! 💕💕
Fick hem, o levererade en del varor idag!

Mys!

Har varit så trött idag. Men jag hade besök i eftermiddags o det var riktigt mysigt!


Underbara ungar!💕💕💕💕

#älskadehöst

Det är verkligen sjukt vilken höst vi har. Idag strålar solen o är riktigt varm o skön! Gäller bara att hitta lä...
 
Jag o Leo har varit ute o gjort lite ärenden på stan. Fortfarande har inte alla Tranåsbor sett en nakenhund. Det blir mkt leenden, prat om hundkläder, allergi o liknande! 
 
Nej, nu ska jag iväg på möte med Arbetsförmedlingen! Projekt starta företag är igång!!!😃👍😃
 
 

Förberedelse av dagens frukost igår kväll.


 
 
Dagens frukost! Verkligen en pigg-kur!
 


 


 
 
 
 
Det här kortet valde jag av ett gäng kort igår (fejjat)!
 
 
 
Helgens höstpimpning!
 
 


 

Kattvakt!

Lightworkers

 
 
 
 
 
 
Hi guys!
 
Once again it's time for all us lightworkers to connect our light. You're not sure your a lightworker?! If your reading this and feel intrested you are!!!
 
So if you'd like, close your eyes. Se the light in you reaching out in every direction from you. For each breath the light spreads further and further. 
 
And as your light spreads it comes in contact with other lightworkers, human or not. And your light connects. Your light now spreads throughout the entire planet, connecting with all lightworkers.
 
Together we are strong! 
 
💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕
 
 
 
 
Instagram: marching_for_health

dessanseds.blogg.se

Blev svårt sjuk årskiftet 2011-2012. Det visade sig att jag hade den genetiska sjukdomen EDS, Ehler Danlos Syndrom. Jag gav mig ut på ett eget sökande. Sedan ett år tillbaka blir jag sakta men säkert bättre o bättre!! Jag har utbildat mig i kraniosakral terapi samt healing. Och sedan våren 2015 använder jag Aloe Vera med stor framgång. Nu ligger fokus på fortsatt läkande samt att bygga upp min verksamhet kring healing o Aloe Vera-produkter. JAG VILL HJÄLPA ANDRA GENOM ALLT JAG FÅTT LÄRA MIG!! Instagram: Marching_for_health

RSS 2.0