Film om 3 svenska pojkar med EDS, Ehlers Danlos Syndrom

Är så glad för dessa killar att de hade turen och träffade rätt person då de var små. Nu har de alla möjligheter att skona sina kroppar.

De flesta av oss med EDS har inte vetat om det då de flesta läkare inte kan sjukdomen. Det måste ändras. Tänk om sjukvården hade tagit oss på allvar då vi sökte för mina ryggsmärtor och spänningshuvudvärk i skuldror, nacke och huvud som liten och fortsatt under livet. Fast det blev ju att man slutade söka vård då man ändå inte fick någon hjälp. Framtidens barn MÅSTE FÅ HJÄLP från början, så de inte sliter ut sina sköra kroppar.

Bra ny kortfilm om EDS:
 
http://www.svt.se/barnkanalen/barn-pa-sjukhus/


Filmklippet ligger även under länkar!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

dessanseds.blogg.se

Blev svårt sjuk årskiftet 2011-2012. Det visade sig att jag hade den genetiska sjukdomen EDS, Ehler Danlos Syndrom. Jag gav mig ut på ett eget sökande. Sedan ett år tillbaka blir jag sakta men säkert bättre o bättre!! Jag har utbildat mig i kraniosakral terapi samt healing. Och sedan våren 2015 använder jag Aloe Vera med stor framgång. Nu ligger fokus på fortsatt läkande samt att bygga upp min verksamhet kring healing o Aloe Vera-produkter. JAG VILL HJÄLPA ANDRA GENOM ALLT JAG FÅTT LÄRA MIG!! Instagram: Marching_for_health

RSS 2.0