Behandling 5 och 6

Dagbok studiens femte vecka, 4-10 februari

 

Behandling 5 tisdagen den 5 februari

Mina fingrar mår inte bra, så här kommer det endast lite kortfattat om behandlingarna.

Micke börjar med att kolla om det är stress i kroppen och det är det… Han behandlar det (se övriga behandlingar under studien).

Sedan kollar han musklerna runt bäckenet och ryggen. Samtliga var avstängda. Han sätter igång dessa igen. Han muskeltestar några kotor och väljer att behandla 3 kotor. C3, Th? Och L5.

Han kollar olika punkter på min kropp och där visar det att min gallblåsa inte mår bra. Samt att mitt lymtsystem är stressat/för mkt energi i. Om jag inte fattade det fel så berodde gallblåsan på att nerverna till den går ut ifrån den bröstkota som satt fel (Th).

 

Därefter så behandlade Micke med akupunkturnålar på fingrarna. Han koncentrerade sig på svanskotan och bäckenet och ländryggen.

 

 

Behandling 6 torsdagen den 7 februari

Micke börjar som vanligt med att ta bort stressen i min kropp.  Han muskeltestar och kollar så att jag är stark och det är jag. Därefter så frågar han hur livet är nu och hur det känns gentemot min man. Det känns ju fördjävligt. Jag vet ju att Marcus har full förståelse för hur sjuk jag är och väljer att sköta mig och huset och hemmet. Men jag vet också hur han mår och den oro han bär på. Livet har ju inte blivit riktigt så som vi tänkt och önskat oss. Jag vet också att Marcus har full förståelse för att jag inte vill leva livet på det här sättet. Men jag vet också att han inte vill förlora mig. Han vill inte att jag ska ligga och lida, som jag har gjort i ett år nu. Men samtidigt vill han förstås av egoistiska skäl ha kvar mig i livet. Även om jag har svårt att förstå varför, jag har ju inte så mycket att erbjuda utan det är mest bara arbeta att ta hand om mig. Men ändock. Jag vill inte lämna honom. Men jag vill heller inte ligga och lida så här med en kropp som har gått sönder totalt och som snabbt fortsätter att gå sönder. Så jag har svår ångest både inför att läget är så illa och jag vill ju bara vara frisk och få leva som alla andra. Samt att jag inte vill leva livet så som det har blivit för mig. Men jag vill heller inte lämna Marcus i sticket. Vi skulle ju spendera resten av livet ihop. Ångesten över att stå inför att ta sitt liv för att avsluta lidandet samt att överge Marcus är övermäktigt. Men samtidigt förtjänar min underbara Marcus 1000-faldigt bättre än det han har nu. Hans liv har ju lite tagit slut i och med att jag är så sjuk. Och ångesten över att vara så här sjuk så att livet inte längre är drägligt är också övermäktig. Jag vill ju SÅ GÄRNA leva. Men inte så här. Rädd är bara förnamnet... Men mitt närmsta mål är att försöka hålla ut över sommaren iaf. Tänk om det kunde vända och förbättras, då skulle det ju finnas lite hopp i alla fall!

 

Efter detta så muskeltestar Micke mig igen, och guess what?! Jag var svag igen… Därefter gör Micke kraniosakral behandling med syfte på att bearbeta detta. Efter en stund då han sitter och behandlar huvudet (KS) så säger Micke att han ska tänka på något positivt i 30 sekunder och sedan ska vi se om jag känner någon skillnad i kroppen. När han var färdig så kände jag ingen större skillnad. Då säger Micke att han ska tänka på något negativt, ond bråd död, i 30 sekunder. Sedan ska vi se om jag känner någon skillnad. Efter bara några sekunder bad jag honom sluta för kroppen ”drog ihop sig” och blev jättestressad. Så häftigt! Det hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Micke ville med detta bara påvisa hur mycket tankar påverkar kroppen. Och nu var det inte ens jag som tänkte tankarna. Han berättade också att han brukar göra detta med sina elever. Just för att man får en sådan aha-upplevelse när man får uppleva det.  Jag är, och har alltid varit, mkt känslig för olika stämningar och energier. Min man kunde innan jag kraschade sitta och kolla på tv, och jag kunde känna hur dåligt han mår och hur nere han är. Detta påverkar mig negativt starkt, och så har det alltid varit. Kanske har det med detta att göra. Ofta känner jag av sådana energier utan att de flesta andra verkar märka det eller påverkas av det.

 

.Kommentarer
Therese

<3

Svar: <3
Dessan

2013-02-09 @ 22:00:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

dessanseds.blogg.se

Blev svårt sjuk årskiftet 2011-2012. Det visade sig att jag hade den genetiska sjukdomen EDS, Ehler Danlos Syndrom. Jag gav mig ut på ett eget sökande. Sedan ett år tillbaka blir jag sakta men säkert bättre o bättre!! Jag har utbildat mig i kraniosakral terapi samt healing. Och sedan våren 2015 använder jag Aloe Vera med stor framgång. Nu ligger fokus på fortsatt läkande samt att bygga upp min verksamhet kring healing o Aloe Vera-produkter. JAG VILL HJÄLPA ANDRA GENOM ALLT JAG FÅTT LÄRA MIG!! Instagram: Marching_for_health

RSS 2.0